Блеър Уолдорф

Go down

Блеър Уолдорф

Писане  Izzie on Вто Сеп 21, 2010 6:43 pm

Блеър Уолдорф


Блеър Корнилия Уолдорф е най-добрата приятелка на Серина, въпреки че често се чувства застрашена или засенчена от нея. Родителите ѝ (Харолд и Елинор Уолдорф) се разделят малко след заминаването на Серина от Манхатън. Това силно ранява Блеър (още повече, че баща ѝ заминава за Франция с гаджето си - мъжки модел).
За нея външния вид и как ни възприема обществото са много важни. Блеър идеализира Одри Хепбърн и Грейс Кели и често се опитва да им подражава. Поведението и е малко снобско. Тези ѝ черти могат да бъдат възприети като защитен елемент срещу несигурността, която тя изпитва - в сериала майка и често я критикува ̀, не отделя достатъчно време за нея и я пренебрегва за сметка на други - Серина например. Тя е ученичка в девическото училище Констанс Билърд, където е председател на ученическия съвет и взима дейно участие в училищния живот и извънкласните изяви. Тя е най-популярното момиче (Кралицата) в училище след Серина и е майсторка на отмъщенитo ("Ако потърсиш в google "отмъщение" ще ти излезе www.blairwaldorf.com".) Блеър мечтае да следва в Йейл, където е учил баща и. Е, мечтата не се осъществява и тя вече ще учи в Ню Йоркския университет, а после се прехвърля в престижния Колумбийски университет на Ню Йорк.
В началото на първия сезон Блеър излиза с Нейт Арчибалд, като често се споменава как те са заедно още от детската градина. Но после тя се влюбва в Чък Бас, който в началото на сериала се проявява като чаровния гадняр на Манхатън. Техните игрички не спират и във втория сезон - нито един от двамата не иска да каже трите вълшебни думички ("Three words, eight letters, say it and I am yours..."), защото "Чък и Блеър ходят на кино и се държат за ръце?! Едва ли.", както казва Чък. Но, също както казва Чък "Причината да не ги казваме, не е че не са истина."
Izzie
Izzie

Брой мнения : 28
Join date : 11.11.2009
Age : 25

Вижте профила на потребителя http://gossip-girl-bg.forumotion.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите